Τη νέα χρονιά, την εστία του Απόλλωνα Θέρμου θα υπερασπίζεται ο έμπειρος τερματοφύλακας Ανδρέας Κούντρας.
Ο Κούντρας, με καταγωγή από το Θέρμο, έχει πλούσιο αγωνιστικό παρελθόν σε διάφορους συλλόγους. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Όμηρο Νεοχωρίου, ενώ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων έχει περάσει από ομάδες όπως ο Ραύκος Αγίου Μύρωνα Ηρακλείου Κρήτης, ο Ρεθυμνιακός, ο ΑΟ Κατασταρίου Ζακύνθου, ενώ τα τελευταία δύομιση χρόνια ήταν στον Απόλλωνα Δοκιμίου.
Τις τελευταίες ημέρες, ο Κούντρας συμμετέχει ενεργά στις προπονήσεις του Απόλλωνα Θέρμου και αναμένεται να δηλώσει «παρών» στο πρώτο παιχνίδι του 2026, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 10 Ιανουαρίου εκτός έδρας με αντίπαλο τον Ασαλάγητο Αγρινίου.
Με την εμπειρία και τις ικανότητές του, ο Ανδρέας Κούντρας, ο οποίος αγωνίζονταν και στο παρελθόν στον Απόλλωνα Θέρμου, αναμένεται να αποτελέσει σημαντική προσθήκη για την ομάδα, ενισχύοντας την άμυνα και μεταφέροντας την εμπειρία του στους νεότερους παίκτες.









