Τρίκαρδος Κατοχής – Παναγρινιακός 0-3
Ο Παναγρινιακός πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του Τρικάρδου Κατοχής, επικρατώντας με 3-0, σε μια αναμέτρηση όπου η ανωτερότητα της ομάδας ήταν εμφανής.
Στο 15ο λεπτό, μετά από σέντρα του Σαλάππα από τα αριστερά και απόκρουση του τερματοφύλακα, ο Κούσης με σουτ και με τη βοήθεια του δοκαριού άνοιξε το σκορ για τον Παναγρινιακό (0-1). Στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου, τόσο ο Σαλάππας όσο και ο Αγγέλης είχαν από μια καλή ευκαιρία, χωρίς όμως η μπάλα να βρει δίχτυα.
Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Κοκώνης Σπύρος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 59ο λεπτό, μετά από καλή κάθετη πάσα του Κούση (0-2). Στο 69ο λεπτό, ο Κούσης, μετά από πάσα του Κοντογιάννη, πέρασε και τον τερματοφύλακα, διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.
Ο Τρίκαρδος Κατοχής δεν κατάφερε να εμφανιστεί στον καλό του εαυτό και γνώρισε δίκαια την ήττα από έναν σαφώς καλύτερο αντίπαλο. Μετά τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής, ο Παναγρινιακός παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Διαιτητής: Γκιάφης
Βοηθοί : Κεφαλής, Ντρέλιας
Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Τρίκαρδος Κατοχής (Άρης Μεταξούλης)
Λαχανάς, Ντόριζας Χ., Μεταξούλης, Γκιέτα, Μάτσιγκας, Στράτος (79΄Πλακίδας), Μαζαράκης, Καλογερόπουλος(79΄Καραπάνος), Κονταρής(24΄Ξεσφίγγης, 60΄Μεταξούλης Β.), Ντόριζας Δ., Βαλασωτήρης (79΄Τσεκάι)
Παναγρινιακός ( Βασίλης Παστρωμάς)
Μπότας, Αγρογιάννης, Σαλάππας (66΄Γκόλιας), Κοκώνης Ε., Σωτηρόπουλος, Κοντογιάννης, Αγγέλης, Κούσης(76΄Τάγκας) , Κοκώνης Σ.(76΄Μρόζ), Πατίλας(76΄Μαστρογεωργίου) , Κοσμάς (46΄ Τσιαντής)









