Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Παναιτωλικό με Μλάντεν και Μπουχαλάκη
Ο Παναιτωλικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου στις 18:00, με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά από μια δύσκολη περίοδο.
Στην αποστολή των «κυανοκίτρινων» βρίσκονται και πάλι σημαντικοί παίκτες που είχαν απουσιάσει λόγω τραυματισμών. Ο Μπουχαλάκης επιστρέφει μετά από τον δικό του τραυματισμό, ενώ μεγάλη είναι η επιστροφή και του Μλάντεν, ο οποίος θα πάρει μέρος στην πρώτη αποστολή για φέτος. Μαζί τους, στην αποστολή βρίσκεται και ο Σμυρλής, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την επιθετική γραμμή της ομάδας.
Στην αποστολή του αυριανού αγώνα με τον Λεβαδειακό συμμετέχουν οι ποδοσφαιριστές: Άλεξιτς, Αποστολόπουλος, Μπουχαλάκης, Μπρέγκου, Τσούρα, Εστεμπάν, Γκαρσία, Γκράναθ, Χότζα, Κόγιτς, Κουτσερένκο, Μανρίκε, Ματσάν, Μαυρίας, Μίχαλακ, Μλάντεν, Νικολάου, Ενκολόλο, Παρδαλός, Σιέλης, Σμυρλής, Ζίβκοβιτς.










