Μεταγραφική κίνηση με έντονο συναισθηματικό χαρακτήρα πραγματοποίησε ο Απόλλωνας Θέρμου, φέρνοντας ξανά στην οικογένειά του έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά τι σημαίνει η φανέλα της ομάδας.

Η επιστροφή του Γιώργου Στεργίου στον Απόλλωνα Θέρμου είναι γεγονός, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή να φορά ξανά τη φανέλα της ομάδας που τον ανέδειξε. Ο Στεργίου αγωνίστηκε ήδη την περασμένη αγωνιστική στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αμβρακικό Λουτρού, δείχνοντας έτοιμος να προσφέρει άμεσα. Με την προσθήκη του, ο Απόλλωνας ενισχύεται σημαντικά στον χώρο του κέντρου, αποκτώντας έναν γηγενή παίκτη που προέρχεται από τα «σπλάχνα» του συλλόγου.

Ο Γιώργος Στεργίου έχει πλούσιο βιογραφικό, έχοντας αγωνιστεί σε ΑΕ Μεσολογγίου (πρωταθλητής Α΄ κατηγορίας), Αμβρακικό Λουτρού (πρωταθλητής Α΄ κατηγορίας), Νέο Αμφίλοχο, ενώ τα τελευταία χρόνια φορούσε τη φανέλα της ΑΕ Αγίου Δημητρίου.