Στη 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β΄ Κατηγορίας, ο Όμηρος Νεοχωρίου πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας εκτός έδρας του Αστέρα Μεσολογγίου με 4-2.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς μόλις στο 1΄ ο Γιαβρούτας άνοιξε το σκορ, δίνοντας προβάδισμα στον Αστέρα. Ο Όμηρος αντέδρασε γρήγορα και ισοφάρισε στο 16΄ με τον Κονταρή, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 30΄ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Νεοχωρίου (1-2). Ο Αστέρας όμως δεν το έβαλε κάτω και ισοφάρισε στο 45΄ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα και πάλι ο Γιαβρούτας, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται 2-2.

Στο δεύτερο μέρος, ο Όμηρος μπήκε πιο δυνατά και κατάφερε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 60΄ με τον Τσάμη Δ., ενώ το τελικό 2-4 διαμόρφωσε στο 70΄ ο Σεραφίγγος.

Έτσι, ο Όμηρος Νεοχωρίου κατέκτησε τους πρώτους του βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα, την ώρα που ο Αστέρας Μεσολογγίου παραμένει χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές.

 

Διαιτητής : Λιόνας

Βοηθοί : Θώδης, Μπαλαμάτσης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Μεσολογγίου (Γιάννης Παλιάτσας)

Σπανός, Γιαβρούτας (46΄Πρέζας), Μόγιας, Τσεκρεζι, Νασόπουλος, Σαρρής (46΄Λύρος), Βασιλείου, Μπαζίνης (61΄Φούντας), Μέννεν, Παππάς (70΄Μαγδαληνός), Παπαδάκης (46΄ Γιαννόπουλος)

Όμηρος Νεοχωρίου (Γιάννης Σεραφίγγος)

Καρατζογιάννης, Τσώνης Γ. , Μπουργαζας (57΄Τσωνης Δ.), Ζαπάντης (75΄Κουτσοθόδωρος), Τσωνης Μ. , Νταούτι., Κονταρής, Τρικαλινός Γ. (  80΄Πιέρρος), Ζευγίτης (57΄ Μπεναρδης, 80΄Κότσαλος), Ευθυμιου, Σεραφίγγος