Μεγάλη νίκη πέτυχε η Δάφνη Μεγάλης Χώρας, κερδίζοντας μέσα στο Καινούργιο τη Δόξα με το ευρύ 4-1. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον επιθετικό τους Σπύρο Κερασιώτη, ο οποίος πέτυχε καρέ τερμάτων. Όλα τελείωσαν στο πρώτο ημίχρονο, όπου η ομάδα της Δάφνης προηγήθηκε με 3-0.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Ασπρογιάννη από την αρχή του αγώνα πήραν τα ηνία και σκόραραν τρεις φορές στο πρώτο ημίχρονο, ενώ θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο γκολ. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι φιλοξενούμενοι σκόραραν για τέταρτη φορά και κάπου εκεί το παιχνίδι είχε ουσιαστικά τελειώσει.

Οι γηπεδούχοι ήταν τελείως αγνώριστοι σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και, φυσιολογικά, ήρθε η ήττα μέσα στο γήπεδό τους. Στο τελευταίο 25λεπτο, με την τριπλή αλλαγή που έκανε ο προπονητής της Δόξας, το παιχνίδι ισορρόπησε και η ομάδα κατάφερε να μειώσει το σκορ.

Να σημειωθεί ότι με τη Δόξα αγωνίστηκαν για πρώτη φορά ο Χρήστος Μικρόπουλος και ο Οδυσσέας Ψηλός, ενώ από τη Δάφνη μπήκε αλλαγή στα τελευταία λεπτά ο Γιάννης Παπαθανάσης, που τον είχαμε συνηθίσει να τον βλέπουμε στους τηλεοπτικούς δέκτες, και τα τελευταία χρόνια είναι στο ρόστερ της αγαπημένης του ομάδας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ  : ΠΑΝΟΣ ΒΑΤΣΙΟΣ

Φάσεις και γκολ:

  • 13’ σουτ του Λιάπη, η μπάλα καταλήγει άουτ

  • 19’ σουτ του Μπακοδήμου, η μπάλα καταλήγει λίγο έξω από τα δοκάρια του Καλαντζή

  • 21’ σουτ του Νταλακούρα, η μπάλα καταλήγει άουτ

  • 25’ γκολ ο Κερασιώτης μέσα από την περιοχή, ανοίγει το σκορ

  • 28’ γκολ με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή ο Κερασιώτης, διπλασιάζει τα τέρματα

  • 29’ σουτ του Μπλέτσα από πλάγια, η μπάλα περνά παράλληλα από την εστία του Πεσλή

  • 35’ γκολ με σουτ έξω από την περιοχή ο Κερασιώτης, στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία του Καλαντζή, γράφοντας το 3-0 για τη Δάφνη

  • 39’ πλασέ του Κερασιώτη, σωζει πάνω στη γραμμή ο Κουσκούνης, αποσοβώντας σίγουρο γκολ

  • 51’ γκολ ο Κερασιώτης, με σουτ κάνει το 4-0, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου για την ομάδα του

  • 55’ σουτ του Μολώνη Δ., η μπάλα καταλήγει άουτ

  • 74’ σουτ του Μανιάβου, αποκρούει ο Πεσλής σε κόρνερ

  • 76’ γκολ με ωραίο σουτ του Κονόμι, μειώνει το σκορ σε 4-1

  • 90’ σουτ του Λιάπη, διώχνει σε κόρνερ ο Πεσλής

 

Διαιτητής : Κουτρομάνος

Βοηθοί : Γεωργίου, Κονδύλης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Δόξα Καινουργίου ( Κώστας Βαγενάς)

Καλαντζής, Κόκκαλης Β.(65΄Ψηλός), Κουσκούνης(46΄  Κονόμι ), Αυγέρης, Νταλαπέρας , Κόκκαλης Γ.(65΄Ρέπας), Κουσκούνης, Κονδύλης(65΄ Μανιαβός), Μπλέτσας, Λιάπης, Ζαρκάδας(46΄Μικρόπουλος)

Δάφνη Μεγάλης Χώρας (Παναγιώτης Ασπρογιάννης)

Πεσλής, Μπακοδήμος, Τάτσης, Μολώνης Π., Κερασιώτης, Παληγεώργος, Νταλακούρας Αλ.(46΄Βασιλόπουλος), Μολώνης Γ.(60΄Τσέλιος), Σώζος(89΄Παπαθανάσης), Μολώνης Δ., Χρυσικός(72΄Μολώνης Μ.)

Η Διοίκηση της Δάφνης Μεγάλης Χώρας  ευχαριστεί το σωματείο της Δόξας Καινουργίου για την άψογη φιλοξενία που προσέφερε στην αποστολή και τα μέλη της ομάδας  στην σημερινή αναμέτρηση.

Δείτε φωτογραφίες της αναμέτρησης :