Ο Γιώργος Αγαπάκης και ο Λεόν Πιερτζιάκομι θα βρεθούν στο Αγρίνιο για να συμμετέχουν στις προπονήσεις του Παναιτωλικού, περνώντας από το μικροσκόπιο του Γιάννη Πετράκη.

Οι δύο Κυπελλούχοι (ΕΠΣ Ηρακλείου),με την φανέλα του Αλμυρού ( πρωτάθλημα Γ΄Εθνικής) , θα βρεθούν την Τρίτη στο προπονητικό κέντρο των “κιτρινομπλέ” και πραγματοποιήσουν προπονήσεις στον Παναιτωλικό, περνώντας από το μικροσκόπιο του Γιάννη Πετράκη.

Ο Αγαπάκης είναι 21 χρονών (δεξί μπακ-χαφ) και ο Αργεντινός Λεόν Πιερτζιάκομι (26 ετών μεσοεπιθετικός), ήταν και από τους βασικούς πυλώνες της πολύς καλής σεζόν του Αλμυρού στη Γ΄Εθνική όπου η ομάδα του Γαζίου τερμάτισε στην 3η θέση.

“Όταν υπάρχει μια πληροφορία που αξίζει τον κόπο την αξιολογούμε. Έρχονται για να τα δούμε τα παιδιά. Είδα τα παιδιά και θεώρησα ότι πρέπει να τα δούμε από κοντά, για να δούμε αν μπορούν να ανταποκριθούν. Από αύριο μέχρι Παρασκευή θα συμμετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας του Παναιτωλικού” ήταν τα λόγια του Γιάννη Πετράκη στο Cretafans Radio.