Αρχική Αθλητισμός Super League: Τι ισχύει με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Super League: Τι ισχύει με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ να παίρνει τον τίτλο. Πως διαμορφώνεται ο χάρτης των ευρωπαϊκών εισιτηρίων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το συναρπαστικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε με τον ΠΑΟΚ να κατακτάει τον τίτλο και έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ισχύει με τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Η μοναδική ομάδα που θα παίξει στο Champions League την επόμενη αγωνιστική περίοδο είναι ο Δικέφαλος, ο οποίος θα ξεκινήσει την πορεία του από τον δεύτερο προκριματικό γύρο με στόχο να φτάσει στο League Stage.

ΑΕΚ και Ολυμπιακός που τερμάτισαν στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Παναθηναϊκός και Άρης μέσω πρωταθλήματος δεν εξασφάλισαν την ευρωπαϊκή τους συμμετοχή.

Και οι δύο, ωστόσο έχουν ακόμα μία ευκαιρία, αφού θα συγκρουστούν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο θα παίξει στο Europa League και συγκεκριμένα από τον δεύτερο προκριματικό γύρο.

Για τον Ολυμπιακό, ωστόσο υπάρχει η προοπτική του τελικού του Conference League που αν κατακτήσει το ευρωπαϊκό τότε θα αναβαθμίσει το εισιτήριο του, αφού θα παίξει απευθείας στη League Stage του Europa League.

}
error: Content is protected !!