Ο ΠΑΟΚ πήρε πανάξια το πρωτάθλημα, γνώρισε την αποθέωση στην Τούμπα και μία πολύ καλή για εκείνον χρονιά έκλεισε ιδανικά.

Κάθε φινάλε, όμως, σηματοδοτεί και μία νέα αρχή. Ο ΠΑΟΚ δεν περίμενε το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν για να ξεκινήσει τον σχεδιασμό του. Καιρό τώρα και επαφές για ανανεώσεις συμβολαίων κάνει και ματιές ρίχνει προς διάφορες κατευθύνσεις.

Μεταξύ άλλων οι «ασπρόμαυροι» τσεκάρουν και την εγχώρια αγορά. Υπάρχουν περιπτώσεις που τους έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον. Το αν κάποια από αυτές προχωρήσει, θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες.

Ο Γιώργος Λιάβας είναι ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι. Για να ακριβολογούμε ο ΠΑΟΚ τον τσέκαρε από τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα. Ακολούθησαν οι τραυματισμοί του, αλλά με τη φετινή σεζόν έδειξε ότι τους έχει αφήσει πίσω του για τα καλά.

Ο 23χρονος έκανε εξαιρετικά παιχνίδια και ο Παναιτωλικός τον «έδεσε» άμεσα για άλλα δύο χρόνια. Ενώ το συμβόλαιό του εξέπνεε και οι Αγρινιώτες δεν είχαν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία, ήρθαν σε συμφωνία μαζί του έως το 2026.

Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχει φιλοδοξίες. Απλώς η επιθυμία του ήταν να βγει κερδισμένη και η ομάδα που τον ανέδειξε εφόσον έπαιρνε κάποια μεταγραφή. Σε πρώτη φάση ο ΠΑΟΚ δεν έχει μείνει απλώς στο τσεκάρισμα. Το αν αυτό το φλερτ έχει και συνέχεια, θα φανεί προσεχώς.