Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό τον αγώνα του Παναγρινιακού με τον ΠΑΣ Αμβρακικό Βόνιτσας για την 6η αγωνιστική των μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική κατηγορία.

Ο αγώνας έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον, καθώς η ομάδα του Αγρινίου με 7 βαθμούς χρειάζεται μόνο την νίκη για να έχει σοβαρές ελπίδες για άνοδο καθώς την τελευταία αγωνιστική αγωνίζεται στον αδιάφορο ΠΑΣ Ανέζα.

Αντιθέτως οι φιλοξενούμενοι με τέσσερις νίκες και μια ισοπαλία έχουν εξασφαλίσει την άνοδό τους, με 13 βαθμούς. Την τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό.

Ο αγώνας αρχίζει στις 17:00 και διαιτητής είναι ο Πράνταλος Ιωάννης με βοηθούς τους Γαλάνη Δημήτριο και Μπαλαρούτσο Παύλο, απο την Αχαία.

Συνθέσεις ομάδων:

Παναγρινιακός (Βαλάντης Ζώης): Μανιάτης, Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντίνου, Μπακογιάννης (46′ Τσακανίκας), Καλοκαίρης, Κ. Καραλής (71′ Αντωνόπουλος), Κοσμάς, Μακρυπίδης (46′ Τουρλίδας), Τσεκούρας (51′ Αγγέλης), Μήλιος (59′ Άκης Καραλής), Κοντογιάννης.

Αμβρακικός Βόνιτσας (Τάσος Χαντζάρας) :Τρανουλίδης, Χαλκιόπουλος, Βάσιλας, Ιασωνίδης, Μπουρδούβαλης, Βλάχος, Τσιούνης (Χαιδάκης), Κτενάς, Μπούσι, Μπαρλαγιάννης, Σολδάτος.

Ροή αγώνα:

13′ Σούτ Μακρυπίδη άουτ

24′ Ο Μπούζι φεύγει στην αντεπίθεση προλαβαίνει τον Μανιάτη και περνάει την μπάλα απο πάνω αλλά ο Καλοκαίρης έχει προλάβει και απομακρύνει πριν περάσει τη γραμμή

26′ Συρτό σούτ του Κοσμά απο το ημικύκλιο περνάει άουτ

27′ Σέντρα απο δεξιά Κωνσταντίνου κεφαλιά απο το σημείο του πέναλτι του Τσεκούρα άουτ

28′ Σούτ Τσεκούρα άουτ

29′ Ατομική προσπάθεια και πλασέ απο αριστερά του Μήλιου η μπάλα καταλήγει στα δίχτυα γκόλ 1-0

32′ Σέντρα Καραλή κεφελιά του Μακρυπίδη μπλοκάρει ο Τρανουλίδης

40′ Ο Κοσμάς βγάζει τον Τσεκούρα απέναντι απο τον Τρανουλίδη που σουτάρει με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποκρούει, η φάση δεν τελειώνει με τον Τσεκούρα να γίνεται και πάλι αποδέκτης της μπάλας και κάνει νέο σούτ που αποκρούει σε κόρνερ ο Τρανουλίδης.

43′ Ατομική ενέργεια απο δεξιά του Μπαρλαγιάννη που κάνει το σούτ στην απέναντιο γωνία του Μανιάτη και γκόλ 1-1

44′ Κακή απόκρουση του Τρανουλίδη η μπάλα κοντράρει στον Κοντογιάννη και στρώνεται στον Τσεκούρα που σουτάρει σε κενή εστία άουτ

45′ Σούτ του Κοντογιάννη άουτ

Τέλος ημιχρόνου 1-1

49′ Συρτή σέντρα απο δεξιά του Τσακανίκα ο Τσεκούρας στην πορεία της μπάλας δεν την βρίσκει καλά και καταλληγει στην απέναντι πλευρά αουτ

52′ Σέντρα σούτ Κοσμά αποκρούει ο Τρανουλίδης

54΄Ο Τουρλίδας φεύγει στην αντεπίθεση απο αριστερά μπαίνοντας στην περιοχή και πλασάρει με τον Τρανουλίδη να αποκρούει και πάλι αλλά η μπάλα στρώνεται στον Κοσμά που με σούτ απο κοντά γράφει το 2-1

56′ Πάσα του Καραλή στον Τουρλίδα που στοπάρει την μπάλα στο ύψος της περιοχής και με ωραίο σούτ την στέλνει στα δίχτυα για το 3-1

86′ Σούτ του Άκη Καραλή η μπάλα δίπλα απο την συμβολή των δοκών άουτ

89′ Ο Βασίλας λίγα μέτρα έξω απο την περιοχή και αριστερά βλέπει τον Μανιάτη εκτός εστίας και με πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Τελικό σκόρ 3-2