Ο Φακούντο Πέρεθ έχει επιστρέψει στην Αργεντινή τις τελευταίες ημέρες, με τον δανεισμό του από την Λανούς στον Παναιτωλικό να λήγει στο τέλος του Ιουνίου.

Ο ίδιος παρακολούθησε και το ματς της ομάδας του κόντρα στην Σαν Λορέντσο και μίλησε σε ΜΜΕ σχετικά με την παρουσία του στη χώρα μας.

«Ο τελευταίος μήνας στην Ευρώπη πήγε πολύ καλά. Ήμασταν κοντά στον υποβιβασμό, αλλά από τα πέντε τελευταία παιχνίδια κερδίσαμε τα τέσσερα και σωθήκαμε. Ήμουν καλός σε αυτό το κομμάτι του πρωταθλήματος. Έπαιξα σε πολλά παιχνίδια και ένιωσα πολύ καλά», είπε.

Όσον αφορά το μέλλον του δήλωσε: «Είμαι σε διακοπές, απολαμβάνω την οικογένειά μου και περιμένω τι θα γίνει. Προφανώς θα πρέπει να εμφανιστώ για να προπονηθώ με την Λανούς, θα δούμε».

Ο Πέρεθ τη φετινή σεζόν είχε μια πολύ γεμάτη σεζόν με τη φανέλα του Παναιτωλικού, καταγράφοντας συνολικά 35 συμμετοχές, με ένα γκολ και δύο ασίστ.

Πριν επιστρέψει στη χώρα του, ο παίκτης μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας και φάνηκε θετικός στο ενδεχόμενο να μείνει στο Αγρίνιο. Ωστόσο, η υπόθεση έχει πολλές δυσκολίες.