Ιδανικό ξεκίνημα στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας για το 2026, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής, πραγματοποίησε ο ΑΟ Ρηγανά, επικρατώντας με 5-0 του ΑΟ Λυγιάς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Χρήστος Γκασούκας, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, πετυχαίνοντας και τα τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο (8΄, 26΄, 39΄), στο πρώτο του ματς πρωταθλήματος με τα χρώματα του ΑΟ Ρηγανά. Η χειμερινή μεταγραφή της ομάδας του Αγρινίου ξεκίνησε εντυπωσιακά, δημιουργώντας φάσεις και βρίσκοντας δίχτυα.

Ο ΑΟ Ρηγανά συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο, πετυχαίνοντας ακόμη δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Από την άλλη πλευρά, ο ΑΟ Λυγιάς εμφανίστηκε μακριά από τον καλό του εαυτό, αιφνιδιάστηκε στο ξεκίνημα του αγώνα και γνώρισε την ήττα.

Φάσεις και γκολ της αναμέτρησης

8′ ΓΚΟΛ ωραία εναλλαγή ένα- δύο του Τόλη με τον Γκασούκα, σουτ του Γκασούκα εκτός περιοχής στο «γάμα» της εστίας 1-0 καταπληκτική εκτέλεση.

20′ εκτέλεση κόρνερ του Μπαρμπαρούση κεφαλιά του Καραχάλιου, λίγο άουτ

26′ ΓΚΟΛ σέντρα του Λίτσου από τα δεξιά προβολή του Γκασούκα θα βρει στο αριστερό κάθετο δοκάρι και θα καταλήξει στα δίχτυα 2-0

34′ νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Ρουπάκη να πασάρει στον Γκασούκα ο οποίος θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ και θα πλασάρει λίγο άουτ

39′ ΓΚΟΛ ο Γκασούκας θα βρεθεί σε θέση τετ α τετ μετά από πάσα με το κεφάλι του Μούτσα και θα πλασάρει εύστοχα αυτή τη φορά για το 3-0

69′ σουτ του Μούτσα θα αποκρούσει σε κόρνερ ο Νικολόπουλος εντυπωσιακά

89′ ΓΚΟΛ αυτογκόλ του Κάκκου μετά από γύρισμα στον τερματοφύλακα και λάθος κοντρόλ η μπάλα θα καταλήξει στα δίχτυα και 4-0

90′ ΓΚΟΛ  δυνατό σουτ του Ευθύμη Τζαχρήστου εκτός περιοχής στα δίχτυα 5-0

 

Διαιτητής : Ασημάκης

Βοηθοί : Ροκοπάνος, Ροδάτος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ρηγανά (Γιάννης Ντζιβανάκης)

Κατσαβοχρήστος, Παπασπύρος(82΄Μπιτσικώκος), Μπαρμπαρούσης(46΄Τζαχρήστος Ευθ), Κωνσταντίνου, Λίτσος (46΄Σωτηρόπουλος), Καραχάλιος, Τόλης(64΄Σαμψώνας), Ρουπάκης(56΄Κουτσομπίνας), Γκασούκας, Μούτσα, Τζαχρήστος Ελ..

ΑΟ Λυγιάς ( Φώτης Δημητρόπουλος)

Νικολόπουλος, Κολοκυθας, Βασιλόπουλος, Κάκκος, Ζαρκαδούλας, Ντότσικας, Καλτσής, Ντόια Αρκαδιος (80΄ λ.τρ. Δημητρόπουλος  Θ. ), Ντόια Αρντιντ (21΄λ.τρ. Ζαμπάρας), Γκόγκα, Γιάτσε (52΄Ρετουνιώτης)