Ο Σεμπάστιαν Μλάντεν αν και δεν θα αγωνιστεί ξανά με την φανέλα του Παναιτωλικού μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο αυτό δεν τον εμποδίζει να παραμένει αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας.

Ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός είχε τιμωρηθεί με πέντε αγωνιστικές μετά την αποβολή του στα τελευταία λεπτά του εντός έδρας παιχνιδιού με τον Βόλο, για την 3η αγωνιστική των playouts.

Βάση της τιμωρίας του ο Μλάντεν στα τρία παιχνίδια που ακολούθησαν της αποβολής του εξέτισε τις 3 από τις 5 αγωνιστικές της ποινής του. Αυτό σημαίνει ότι ο 33χρονος έμπειρος κεντρικός αμυντικός χάνοντας και το τελευταίο παιχνίδι των playouts θα του μείνει ακόμη μία. Αυτή της πρεμιέρας της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Το ερώτημα είναι αν θα παραμείνει στον Παναιτωλικό αφού το διετούς χρονικής διάρκειας συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει μετά την 11η Μαΐου, όταν και θα ολοκληρωθούν τα playouts. Το ενδεχόμενο πάντως της παραμονής του φαντάζει πολύ πιθανό με κοινή διάθεση και από τις δύο πλευρές.