Φέτος πάλεψαν όσο μπορούσαν για να μείνει ο Παναιτωλικός στα “σαλόνια” της Superleague και τελικά τα κατάφεραν. Ο λόγος για τον δικό μας Χάρη Μαυρία που έφερε για το Πάσχα στη Ζάκυνθο και τον συμπαίκτη του Στέφανο Καπίνο. Οι δυο τους έχουν φορέσει εκτός από τον Τίτορμο και τη φανέλα του Παναθηναϊκού με αξιοπρόσεκτη παρουσία, ενώ ο γκολκίπερ του συλλόγου από το Αγρίνιο αγωνίστηκε και στον Ολυμπιακό πριν λίγα χρόνια.

Μάλιστα συναντήθηκαν σε γνωστό εστιατόριο στο κέντρο της πόλης όπου γεύτηκαν τις ιδιαίτερες γαστρονομικές επιλογές από τη σεφ και ιδιοκτήτρια Γιώτα Παπαδοπούλου ενώ συναντήθηκαν με τον προπονητή Μάρκο Στεφανίδη που εργάζεται και απασχολείται στο νησί μας, ενώ θυμίζουμε ότι έχει περάσει από τον πάγκο του ΑΠΣ Ζάκυνθος και από τότε έχει κρατήσει στενές επαφές στον τόπο μας, όντας ιδιαίτερα αγαπητός.
To μήνυμα που έστειλε ο προπονητής αναφέρει: “Χρόνια Πολλά. Το Πάσχα μπήκε ποδοσφαιρικά στην “Αυλή των Γεύσεων”. Ζάκυνθο με Χάρη Μαυρία και Στέφανο Καπίνο που μας έκαναν την τιμή να τους φιλοξενήσουμε γαστρονομικά και να περάσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα μια πολύ όμορφη, γιορτινή και ζεστή βραδιά. Ποδοσφαιριστές με ήθος, ποιότητα και ταπεινότητα, που μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία τους”.

Διονύσης Μπινιώρης : www.imerazante.gr