Μαζί με τον ιταλικό σύλλογο ταξίδεψε στην Αθήνα και η εντυπωσιακή ρεπόρτερ και δημοσιογράφος της Φιορεντίνα, Ροσέλα Πετρίλο.

Ραντεβού με την Ιστορία έχει ο Ολυμπιακός, που μάχεται κόντρα στη Φιορεντίνα με στόχο να δώσει «σάρκα και οστά» στο πιο μεγάλο όνειρο των φιλάθλων του.

Η Φιορεντίνα έχει έρθει στην Αθήνα με όλα τους τα αστέρια στην Opap Arena. Όπως γίνεται πάντα, εκτός από τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, ταξιδεύουν με την ομάδα και οι ρεπόρτερ της ομάδας. Έτσι, στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου βρέθηκε και η εντυπωσιακή δημοσιογράφος της Φιορεντίνα, Ροσέλα Πετρίλο, η οποία και «μαγνήτισε» τα βλέμματα πριν τη σέντρα του ματς και γνώρισε την αποθέωση από Έλληνες και Ιταλούς φιλάθλους…

1

Η Ιταλίδα δημοσιογράφος ξεκίνησε ως εξωτερική συνεργάτιδα το 2017 στο Radio Blu από το Πράτο, μια πόλη κοντά στη Φλωρεντία στην καρδιά της Τοσκάνης, και ενώ σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο. Αρχικά, ήταν παρουσιάστρια στο τοπικό κανάλι RTV38 της Φλωρεντίας, όπου έκανε ήδη ρεπορτάζ για τη Φιορεντίνα, καθώς και σε ιστοσελίδες. Τον Ιανουάριο του 2021 η ομάδα αποφάσισε να στοιχηματίσει σε αυτή, προκειμένου να ξεκινήσει μία νέα εποχή, σε ό,τι αφορά την επικοινωνία.