ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Σοφοκλής  Φραγκογιαννόπoυλος

https://ilia.news/

Ήταν ένα παιχνίδι οριακό και για τις δυο ομάδες, ένα παιχνίδι στο οποίο θα περίμενε κανείς να δει δυο ομάδες να παλεύουν για ενενήντα λεπτά. Αντ’ αυτού, είδε έναν Αίαντα να «σφυροκοπά» για 75 λεπτά την εστία του Παναγρινιακού. Να σημειώνει τέσσερα γκολ και να αξίζει να σημειώσει τουλάχιστον άλλα δυο. Να κάνει «φύλλο και φτερό» μια από τις καλύτερες άμυνες του Πρωταθλήματος. Να αποδιοργανώνει και να διαλύει ουσιαστικά μια από τις πιο οργανωμένες αγωνιστικά ομάδες.

Δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο

Ο Αίας, μπήκε πολύ δυνατά από το πρώτο λεπτό και άρχισε να σφυροκοπά την εστία του Παναγρινιακού. Σημείωσε δυο γκολ με τον Παπαχριστόπουλο, θα μπορούσε να σημειώσει άλλα δυο τουλάχιστον, ωστόσο ο τερματοφύλακας των Αγρινιωτών Κοντογιάννης ήταν εκεί και διατήρησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα. Ο Αίας ωστόσο ήταν σήμερα ασυγκράτητος. Μπήκε το ίδιο δυνατά και στην επανάληψη, διατήρησε την ίδια ένταση, άλλαξε ίσως τον προσανατολισμό του, επιζητώντας περισσότερο να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, έχοντας το σκορ με το μέρος του. Μετά από ασίστ του Σταθάτου ο Δούλος με «κεραυνό» στο παραθυράκι έκανε το 3-0 και λίγο αργότερα, πάλι ο Σταθάτος, κέρδισε το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Παπαχιστόπουλος.

Το ματς καρέ-καρέ

  • 6′: Σέντρα του Ζοάο Κλαούντιο στο πρώτο δοκάρι, πλασέ του Παπαχριστόπουλου, έβγαλε ο Κοντογιάννης.
  • 12′: Μπαλιά του Δούλου στην πλάτη της άμυνας, ο Παπαχριστόπουλος διεκδίκησε από τον Σωτηρόπουλο και με πλασέ έστειλε τη μπάλα χαμηλσ στη γωνία του Κοντογιάννη (2-0)
  • 13′: Αντεπίθεση του Αίαντα, πλασέ του Παπαχριστόπουλου, κόντραρε, νέο σουτ απο ιδανική θέση του Δούλου, νέα κόντρα στα σώματα
  • 16′: Κοντινό πλασέ του Παπαχριστόπουλου στα δίχτυα (2-0)
  • 34′: Πλασέ του Ζοάο Κλαούντιο, η μπάλα αλλοιώθηκε κε κόντρα και ο Κοντογιάννης έδιωξε σε κόρνερ. 38′: Σέντρα του Σταθάτου, κεφαλιά του Παπαχριστόπουλου, σε κόρνερ ο Κοντογιάννης.
  • 53′: Σουτ του προωθημένου Φραγκούλη δεν σνησύχησε ο Καραμανλής 60′: Ασίστ του Σταθάτου, βολίδα του Δούλου στα δίχτυα (3-0).
  • 68′: Σέντρα του Σταθάτου, κεφαλιά του Ζοάο Κλαούντιο, σε κόρνερ ο Κοντογιάννης.
  • 73′: Ανατροπή του Σταθάτου και πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Παπαχριστόπουλος στα δίχτυα (4-0).

 

Αίας: Καραμανλής, Στανής, Βασιλικόπουλος (86′ Λαγανόπουλος) Ρίλντι, Βατσής, Τσακοπιάκος (86′ Μαργαρίτης), Σταθάτος (84′ Θεοδωρόπουλος), Δούλος (75′ Παπασωτηρίου), Παπαχριστόπουλος (75′ Βράπι), Ζοάο Κλαούντιο, Ντελγκάδο.

Παναγρινιακός: Κοντογιάννης, Καλοκαίρης, Τσοπανάς, Σωτηρόπουλος, Φραγκούλης, Καντάνης (70′ Πατίλας), Τσάκνης, Σκιαδάς, Κατσής (82′ Παναγιωτόπουλος), Μήλιος (70′ Βαλαβανίδης, Κούσης (64′ Καππάς).