Η εμπειρία του Παναγρινιακού μέτρησε καθοριστικά, αφού η ομάδα του Αγρινίου μπόρεσε και πέρασε από το ΔΑΚ Αγρινίου, καθώς λύγισε τον γηπεδούχο Αστέρα Καμαρούλας με 4-0 και πήρε την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Από την άλλη μεριά ο Αστέρας Καμαρούλας προσπάθησε από την δική του πλευρά , είχε της δικές του καλές στιγμές , αλλά ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια. Στο 7΄ο Τουρλίδας με κοντινή προβολή ανάγκασε τον Μπαλάφα να απομακρύνει την μπάλα από την εστία του, και στην συνέχεια όμως μέτρησε η εμπειρία των παιχτών του Παναγρινιακού και στο 20΄το σουτ του Τσοπανά ..σταμάτησε στο δοκάρι του Κατερινόπουλου.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Παναγιωτόπουλος Κ., εκμεταλλεύτηκε με το καλύτερο τρόπο την σέντρα του Βασιλογιάννη και από κοντινή απόσταση έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (0-1), σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο .

Με το ξεκίνημα της επανάληψης (48΄) ο Βασιλογιάννης με μακρινό σουτ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του, ενώ στο 75΄μετά από μπαλιά του Κατσή ο Τσάκνης πέτυχε το τρίτο γκολ του Παναγρινιακού.

Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο 84΄κια πάλι με τον Τσάκνη, δίνοντας την πρόκριση στην ομάδα του Παναγρινιακού.

 

Διαιτητής : Γκιάφης

Βοηθοί : Λύσσαρης, Βασιλείου Χρύσα

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Καμαρούλας (Παναγιώτης Βραχωρίτης)

Κατερινόπουλος, Λιάτσος, Ζαμπάρας, Τσακανίκας, Προβίδας, Παναγιωτόπουλος Ι, (76΄ Τρομπούκης)Τουρλίδας, Σαλαγιάννης, Γρίβας (80΄Παπαδομανωλάκης), Καπέλης (76΄Πίτλιγκερ), Μήκας ( 76΄Μαυροφρύδης)

Παναγρινιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος)

Μπαλάφας, Κωστόπουλος, Κάππας, Σκιαδάς, Φραγκούλης, Πατίλας, Παναγιωτόπουλος Κ. (65΄Αντωνόπουλος), Βαλαβανίδης (62΄Κατσής), Τσοπανάς (62΄Τσάκνης) Κούσης, Βασιλογιάννης (62΄Μήλιος)