ΡΕΠΟΡΤΑΖ ; ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

agrinio24.gr

Απώλεια βαθμών για τον Απόλλωνα Δοκιμίου στην μάχη που δίνει να διατηρηθεί κοντά στην κορυφή. Η ομάδα του Θόδωρου Λαβράνου είχε την υπεροχή σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά η αστοχία των επιθετικών του και η καταπληκτική εμφάνιση του Μπότα στέρησαν τους βαθμούς της νίκης. Οι φιλοξενούμενοι με καλή αμυντική λειτουργία προσπαθούσαν να μειώσουν σημαντικά τους κινδύνους για τον Μπότα, προσπαθώντας παράλληλα να βρούν κάποια καλή αντεπίθεση για να πετύχουν κάποιο γκόλ.

Οι κυριότερες φάσεις του αγώνα:

3′ Διαγώνιο σουτ του Κοντοπάνου μπλοκάρει ο Μπότας
9′ Συρτό σούτ του Δαλαγιώργου μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Μπότας
26′ Ατομική προσπάθεια και σούτ του Φώτη Κορομηλά μπλοκάρει ο Μπότας

30′  Ο Στραβοδήμος απο το ύψος του πέναλτι, μετά απο συρτή σέντρα του Κοντοπάνου, κάνει το σούτ, ο Κοντομήτσος βάζει την κόντρα και η μπάλα καταλήγει κόρνερ..Στην φάση αυτή οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, θεωρώντας ότι ο Κοντομήτσος στην προβολή που έκανε ανέτρεψε τον Στραβοδήμο που βρέθηκε στο έδαφος σφαδάζοντας, αλλά ο διαιτητής είχε άλλη άποψη.
33′ Ατομική προσπάθεια και σούτ του Ν. Κοτρότσου η μπάλα καταλήγει άουτ

45′ Καλή εκτέλεση φάουλ του Φ. Κορομηλά μπλοκάρει ο Μπότας
51′ Αντεπίθεση απο αριστερά με τον Δημαρά που προσπαθεί να περάσει την μπάλα πάνω απο τον Δαράβαλη που επιχειρούσε έξοδο, αλλά ο τερματοφύλακας της γηπεδούχου ομάδας κατάφερε να αποκρούσει και στη συνέχεια να μπλοκάρει την μπάλα.
53′ Φάουλ απο αριστερά του Στραβοδήμου, ο Αποστόλης Κορομηλάς πιάνει καρφωτή κεφαλιά απο την μικρή περιοχή με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
61′ Ο Δημαράς φεύγει και πάλι στην αντεπίθεση αλλά το διαγώνιο σούτ που κάνει φεύγει άουτ.
64′ Σούτ του Ν. Τσακανίκα μπλοκάρει ο Μπότας
65′ Σέντρα Στραβοδήμου, κεφαλιά του Α. Κορομηλά άουτ
66′ Ο Στραβοδήμος πιάνει δυνατό σούτ μεταξύ κέντρου και περιοχής, η μπάλα έχει τροχιά προς τα δίχτυα αλλά ο Μπότας με φοβερή προσπάθεια την πετάει κόρνερ. Στη φάση αυτή τραυματίστηκε καθώς χτύπησε και στο δοκάρι..
80′ Κεφαλιά απο κοντά του Μακρή μπλοκάρει με δυσκολία ο Μπότας
92′ Σέντρα απο αριστερά του Α. Κορομηλά, ο Ι. Τσακανίκας βάζει την προβολή με την μπάλα να καταλήει ελάχιστα άουτ.
93′ Διαγώνο σούτ του Τσόλκα καταλήγει άουτ.

Διαιτητές: Τσοπλάκος, Καλαμπόκης, Τσιλίκας.

Απόλλων Δοκιμίου: Δαράβαλης, Καραχάλιος, Μπουμπούλης, Ζαχαράκης, Μακρής, Δαλαγιώργος (79′ Τασούλης) Α. Κορομηλάς, Φ. Κορομηλάς (67′ Τσόλκας), Στραβοδήμος (79′ Ι. Τσακανίκας),  Ν.Κοτρότσος (67′ Μπαρμπαγιάννης), Κοντοπάνος (60′ Ν. Τσακανίκας).

Α.Ε. Ευηνοχωρίου: Μπότας, Μπαλαούρας, Κοντομήτσος, Νασόπουλος, Πανόπουλος (79′ Σαρρής), Καλαβριζιώτης, Δήμας, Κουτσοσπύρος, Σατρατζένης, Μυτιλήνης, Αλμπάνης.