Ο αγώνας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Καραπαππά στο Αγρίνιο μεταξύ του γηπεδούχου Αστέρα Αγρινίου και του Αράκυνθου Ματαράγκας δεν βρήκε νικητή και οι δυο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις με τελικό αποτέλεσμα 1-1.

Ήταν  ένα συναρπαστικό ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον , μέχρι και το σφύριγμα της λήξης,  των φίλων του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Δυο γκολ, δυο αποβολές, δοκάρι και πολλές φάσεις εκατέρωθεν είχε η αναμέτρηση

Ο Αστέρας Αγρινίου προηγήθηκε στο 30΄ ,μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκρίζη και ασταθής απόκρουση του Γκρέκα, ο Τζελτζές με κοντινή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Αστέρας προσπάθησε και για δεύτερο γκολ, στο 60΄του σουτ του Σταματελόπουλου , η μπάλα …σταματάει στο δοκάρι, ενώ στο 72΄οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής του Τζελτζέ. Κόκκινη κάρτα δέχθηκε και ο Καλαντζής για τους φιλοξενούμενους στο 85΄, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε η ισοφάριση για τον Αράκυνθο με κοντινό πλασέ του Πολύζου. Σπουδαία ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν τους τρείς βαθμούς της νίκης είχε ο Λεχουρίτης στο 95΄  από κοντινή απόσταση σούταρε άουτ!

Διαιτητής : Βλάχος

Βοηθοί : Τσιλίκας, Λύσσαρης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Αστέρας Αγρινίου (Θανάσης Μουρτζιάπης)

Τριμπόνης, Παπαιωάννου, Βασιλάρης Ο. (46΄Βασιλάρης Α.), Τζελτζές, Νταραντούμης, Σταματελόπουλος, Σπυρόπουλος (46΄Λεχουρίτης), Ζώγας (46΄Μαυριφρίδης), Βαρέττας, Παχής, Γκρίζης (46΄Πατσέας)

Αράκυνθος Ματαράγκας (Δημήτρης Λώλος)

Γκρέκας, Πολίτης, Καλύβας, Λυμπέρης, Καλπουζάνης (66΄Αλπέντζος), Αλεξανδρής (66΄Θεοδωρόπουλος Γ.), Παπαδόπουλος, Πολύζος,  Ευθυμίου (77΄Γκεζέπης), Μπανάκας, Σαλάππας (46΄Καλαντζής)