Ο Άρης Λεπενούς  βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς στο γήπεδο των Οχθίων, αλλά,  κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο και τελικά επιβλήθηκε του Ιδομενέα Εμπεσσού  με 2-1, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας (2ος όμιλος ) της ΕΠΣΑ

Η ομάδα του Τάσου Σπαή βρίσκεται στο -4 από τον πρωτοπόρο,  ΑΟ Ρηγανά .

Όσο αφορά την εικόνα που έδειξαν οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, ο Ιδομενέας Εμπεσσού βρέθηκε μπροστά στο σκορ από το 5΄ λεπτό της αναμέτρησης με σκόρερ τον Λαγό.

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση και σε διάστημα τριών λεπτών (16-19) έκανε την ανατροπή και μάλιστα με τον ίδιο τρόπο. Εκτελεστής κόρνερ ο Λιούλιος, κεφαλιά του  Θώδη Στ. στο 16 ΄(1-1), Εκτελεστής κόρνερ ο Λιούλιος και πάλι, και ο Λαμπρακόπουλος στο 19΄με κεφαλιά χάρισε στην ομάδα του το πολύτιμο εντός έδρας «τρίποντο».

Μετά και τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής ο ΑΟ Ρηγανά παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με 38 βαθμούς, ενώ ο Άρης Λεπενούς βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς.

Διαιτητής : Τσοπλάκος

Βοηθοί : Κολοσιώνης, Καλαμπόκης

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Άρης Λεπενούς (Τάσος Σπαής)

Γεωργίου, Καρδαράς, Λαμπρακόπουλος, Τζαμαλής, Βαμβακάς, Θώδης Σ., Λιούλιος, Τσοπανάς, Κοσμάς, Θώδης Α., (79΄Μουρτζιάπης), Πετανίτης Β.

Ιδομενέας Εμπεσσού (Νίκος Μπόλης)

Μανιφάβας Δ.,  Γράδος  (65′ Καραδήμας ),Ζήμος  Λαγοπάτης ,Καππές .Μασκλαβάνος Μανιφάβας   Ράπτης  ( 75′ Αυφαντής),, Δημοβασίλης  (45′ Τριφέρης ),  Τσεκούρας ,  Λαγός