• Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει τα εξής:

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΛΕΠΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΔΟΜΕΝΕΑ ΕΜΠΕΣΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΙΣ 13/03

Την Κυριακή 13/03 και στην αναμέτρηση της ομάδας μας με φιλοξενούμενη την ομάδα του Ιδομενέα Εμπεσού προκλήθηκαν κάποια επεισόδια στο 85ο λεπτό τα οποία ξεκίνησαν από φραστική επίθεση του προπονητή κι ενός παίκτη του Ιδομενέα Εμπεσου προς τον τερματοφύλακα της ομάδος μας έπειτα από φάουλ που έκανε ο παίκτης του Εμπεσού.
Μερικοί οπαδοί της ομάδας μας απάντησαν σε αυτή τη φραστική επίθεση του εριστικού προπονητή των φιλοξενούμενων.
Επίσης να τονίσουμε ότι ΚΑΝΕΝΑ μπουκάλι δεν έπεσε στα επεισόδια από οπαδούς όπως διαπίστωσαν και οι διαιτητές της αναμέτρησης που ήταν παρόντες.
Ουδεμία ανάμιξη με την ταραχή που κράτησε δύο λεπτά είχε η διοίκηση της ομάδος μας. Αντίθετα έκανε προσπάθειες να καθησυχάσουν τα πνεύματα.
Ο δε προπονητής της φιλοξενούμενης παραδέχτηκε εκ των υστέρων στα αποδυτήρια ενώπιον μας ότι παραφέρθηκε πραγματικά και ότι αυτά συμβαίνουν στους αγώνες,και ότι ήταν παρασυρόμενος από το πάθος του για τη νίκη και μάλιστα ζήτησε συγνώμη και να καταλάβουμε ότι δεν ήταν προσωπικό.
Σαν διοίκηση δεν έχουμε κανένα άλλο παράπονο από τη φιλοξενούμενη ομάδα του Εμπεσου εκτός από το προκλητικό ύφος του προπονητή της καθ’ όλη τη διαρκεια του αγώνα.
Ευχαριστούμε πολύ την ομάδα του Εμπεσού και ευχόμαστε καλή πορεία.

Η ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΛΕΠΕΝΟΥΣ.