ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

https://kalyvia.gr/

Σε ένα παιχνίδι που είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι, με γκολ, φάσεις και αρκετή ένταση σε κάποιες στιγμές, ο ΠΑΟΚ Καλυβίων πήρε τελικά την σημαντική νίκη με 2-1 απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του ΑΟ Σκουτεράς.

Ο ΠΑΟΚ Καλυβίων ήταν ασύνδετος και δεν απέφυγε τη νευρικότητα στο α΄ ημίχρονο, δεν δημιούργησε ευκαιρίες και δίκαια βρέθηκε να χάνει με 1-0 με το γκολ του Κ. Καραγιώργου. Η ομάδα της Σκουτεράς αρχικά είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, έπαιξε οργανωμένα και προσπάθησε να δυσκολέψει τους γηπεδούχους κάτι που πέτυχε με το γκολ του Καραγιώργου λίγο πριν τελειώσει το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος με την είσοδο του Γ. Λαθύρη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν ¨στροφές¨ πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και αφού αρχικά ισοφάρισαν με τον Π. Καρύμπα στη συνέχεια πήραν τους τρεις βαθμούς με το γκολ του Γ. Στρατόπουλου.

Παράπονα για κάποιες λαθεμένες διαιτητικές αποφάσεις υπήρξαν και από τις δυο ομάδες, όμως κατά τη γνώμη μας δεν καθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά τη λήξη του αγώνα όπως αναγράφεται στο φύλλο αγώνα, απεβλήθη με απευθείας κόκκινη κάρτα ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Σκουτεράς Κ. Τασούλης, διότι εξύβρισε και λάκτισε τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Προβίδας, Καραπιπέρης και Κακατσίδης.

Φάσεις και γκολ

10΄ Φάουλ έξω από τη μεγάλη περιοχή που κέρδισε ο Γ. Στρατόπουλος, ανέλαβε να το εκτελέσει ο Π. Καρύμπας, με τη μπάλα να χτυπά αρχικά στους αμυντικούς και να απομακρύνεται.

14΄ Πολύ καλή ενέργεια και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή του Κ. Καραγιώργου, μπλόκαρε  ο τερματοφύλακας Σαμαράς.

16΄ Αντεπίθεση των γηπεδούχων, η μπάλα έφτασε στον Χ. Κονδύλη, που έκανε αμέσως το σουτ βρίσκοντας πάνω σε αμυντικό, οι Καλυβιώτες φώναξαν για πέναλτι.

20΄ Από δεξιά εκτέλεση κόρνερ για τους φιλοξενούμενους, ωραία κεφαλιά από τον Δ. Αρμύρα, η μπάλα αποκρούστηκε από τους αμυντικούς.

24΄ Ο Ι. Αρμύρας από πλάγια δεξιά της αντίπαλης περιοχής, εξαπέλυσε σουτ, με τη μπάλα να περνά ελάχιστα έξω από την κάθετη δοκό.

27΄ Ωραία συνεργασία με τους Καραγιώργο – Σκέβα, ο τελευταίος έκανε το πλασέ με τη μπάλα να περνά έξω.

30΄ Πολύ καλή σέντρα του Ν. Ρεπετσά προς τον Δ. Αναστασίου, μέσα από την περιοχή του δυνατό σουτ απέκρουσε ο τερματοφύαλακας Κόκκαλης.

39΄ ΓΚΟΛ: Επικίνδυνη αντεπίθεση των φιλοξενούμενων με τελικό αποδέκτη τον Κ. Καραγιώργο, ο οποίος βρέθηκε σε θέση βολής και με δυνατό σουτ έκανε το 1-0.

47΄ Ο Π. Καρύμπας με ωραία ενέργεια από δεξιά, τροφοδότησε το Ν. Ρεπετσά ο οποίος με σουτ ¨υποχρέωσε¨ τον Κόκκαλη να αποκρούσει σε κόρνερ.

48΄ Δυνατό σουτ από τον Π. Καρύμπα, απέκρουσε ξανά ο αντίπαλος τερματοφύλακας σε κόρνερ.

50΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Π. Καρύμπα, πρόλαβε την τελευταία στιγμή ο Κόκκαλης να διώξει σε κόρνερ.

53΄ Οι φιλοξενούμενοι από δεξιά εκτελούν κόρνερ, ο Καραγιώργος πήρε την κεφαλιά με τον τερματοφύλακα Σαμαρά να αποκρούει, η μπάλα στην επιστροφή έφθασε στον Δ. Αρμύρα, ο οποίος σούταρε για να κτυπήσει σε πόδια αμυντικών και να βγει κόρνερ.

63΄ Ο Γ. Λαθύρης τροφοδότησε στον κενό χώρο τον Γ. Στρατόπουλο, ο αντίπαλος τερματοφύλακας με έξοδο πρόλαβε τη μπάλα και μπλοκάρισε σταθερά.

70΄ ΓΚΟΛ: Με ωραία πάσα ακριβείας ο Γ. Λαθύρης βρήκε στο ύψος της περιοχής τον Π. Καρύμπα, ο οποίος με πολύ καλό συρτό σουτ έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας, ισοφαρίζοντας για την ομάδα του.

72΄ Πολύ καλό σουτ του Π. Καρύμπα, μπλόκαρε σταθερά ο Κόκκαλης.

75΄ ΓΚΟΛ: Από δεξιά ο Π. Καρύμπας εκτέλεσε φάουλ, ο Γ. Στρατόπουλος επωφελήθηκε στέλνοντας από πολύ κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας έτσι προβάδισμα στο σκορ για τους γηπεδούχους.

79΄ Δυνατό σουτ του Α. Σκεύα, η μπάλα πέρασε άουτ.

84΄ Μακρινή ¨λόμπα¨ από πλάγια αριστερά του Π. Καρύμπα, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ.

ΠΑΟΚ Καλυβίων (προπονητής Ανδρέας Κονδύλης)

Π. Σαμαράς, Κ. Αλεξόπουλος, Ι. Τίττης, Χ. Πατσαούρας, Ν. Καρασάββας, Χ. Ζαχαράτος, Ν. Ρεπετσάς (75΄Φ. Πεσλής), Ι. Στρατόπουλος, Π. Καρύμπας, Χ. Κονδύλης, Δ. Αναστασίου (46΄ Γ. Λαθύρης).

ΑΟ Σκουτεράς (προπονητής Γιώργος Αρμύρας)

Α. Κόκκαλης, Δ. Σαλαγιάννης, Α. Κωστόπουλος, Δ. Κωστόπουλος, Β. Πιστιόλης, Κ. Τασούλης, Α. Καραγεώργος, Ι. Αρμύρας Γ. Σκεύας, Κ. Καραγεώργος,  Δ. Αρμύρας.