Πηγή : https://www.facebook.com/aepalaiopanagias/

Στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής για τον 1ο Όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με σκορ 3-2 από τον Αράκυνθο Ματαράγκας, “σπάζοντας” έτσι το σερί που είχε με τέσσερις συνεχόμενες νίκες. Οι πολύ δυνατοί άνεμοι που φυσούσαν δυσκόλεψαν αρκετά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών, αλλά παρ’ όλα αυτά σημειώθηκαν πέντε γκολ και αρκετές ευκαιρίες στην αναμέτρηση.
Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων ξεκίνησαν “μουδιασμένα”, με αποτέλεσμα να μην υπάρξει κάποια αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 28ο λεπτό με σουτ του Ευθυμίου μέσα από την μεγάλη περιοχή. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τους φιλοξενούμενους, αφού στο 32ο λεπτό ο πρώτος σκόρερ των φιλοξενούμενων Σανιδάς με σουτ θα φέρει το ματς στα “ίσια”. Το ημίχρονο θα κλείσει με σκορ 2-1 υπέρ του Αράκυνθου, αφού στο 43ο λεπτό ο Πολύζος με σουτ έδωσε το προβάδισμα ξανά στην ομάδα του.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της ΑΕΠ ξεκίνησαν να πιέζουν για να πετύχουν το γκολ της ισοφάρισης, αλλά στην τελική προσπάθεια δεν ήταν τόσο εύστοχοι. Οι γηπεδούχοι προσπαθούσαν να κρατήσουν το σκορ υπέρ τους και το κατάφερναν μέχρι το 76ο λεπτό, όταν ξανά ο Σανιδάς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα θα ισοφαρίσει και θα δώσει άλλο “αέρα” στο παιχνίδι. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Παπαδόπουλος, όταν η μπάλα κόντραρε σε παίκτες και με τη βοήθεια και του αέρα κατέληξε στα δίχτυα του Χασαπογιάννη.
Την επόμενη αγωνιστική (18η), η Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Παιανία Μάστρου, έχοντας ως στόχο την επιστροφή στις νίκες.
Οι συνθέσεις :
Αράκυνθος Ματαράγκας (Δημήτρης Λώλος):
Γκρέκας, Πολίτης, Καλύβας Η., Λυμπέρης, Καλπουζάνης, Αλεξανδρής (64′ Γκεζέπης), Παπαδόπουλος, Πολύζος, Ευθυμίου (90+2′ Καλύβας Κ.), Μπανάκας Σ., Σαλάππας.
Α.Ε. Παλαιοπαναγιάς (Σωτήρης Λαουρδέκης):
Χασαπογιάννης, Βαβάτσικος, Ντζουμάνης, Πατογιάννης, Ντότσικας, Λαουρδέκης, Καποδίστριας (63′ Μηνόπουλος), Σανιδάς, Καραγιάννης, Γιαννόπουλος (57′ Λάππας), Ντότσι.