Η  Αναγέννηση Στάνου  πιστοποίησε για μία ακόμη φορά την εξαιρετική κατάσταση στην οποία είναι στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, και βρίσκεται από το ξεκίνημα στην κορυφή της βαθμολογίας , μετρώντας 14 νίκες και μόλις 3 ισοπαλίες….

Στο εξ΄αναβολής αγώνα που έγινε την Τετάρτη το μεσημέρι στο γήπεδο του Ευηνοχωρίου η γηπεδούχος Α.Ε. ήρθε ισόπαλη με 1-1 με την Αναγέννηση Στάνου.

Με τον σημερινό πόντο που πήρε η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα της Στάνου έφτασε τους 45 και παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας , τέσσερις πόντους μακριά από τον δεύτερο Απόλλωνα Δοκιμίου, με τις δυο ομάδες να συναντιούνται το ερχόμενο Σάββατο στο γήπεδο της Αμφιλοχίας στο ντέρμπι κορυφής για μια θέση που οδηγεί στην Γ΄Εθνική.

Όσο αφορά το αγωνιστικό της σημερινής αναμέτρησης η γηπεδούχος ΑΕ Ευηνοχωρίου προηγήθηκε στο 28΄μς τον Αλμπάνη, για να διαμορφώσει το τελικό 1-1 στο 39 ΄ο Μακρυπίδης.

Διαιτητής : Προβίδας

Βοηθοί : Γαλανόπουλος, Κουτρομάνος

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕ Ευηνοχωρίου (Θανάσης Διαμαντόπουλος)

Μπότας, Μπαλαούρας, Κοντομήτσος, Νασόπουλος, Πανόπουλος, Καλαβριζιώτης, Δημαράς, Κουτσοσπύρος, Σατρατζένης (74΄Δαβάνης), Μυτιλήνης, Αλμπάνης

Αναγέννηση Στάνου (Νίκος Μιμιγιάννης)

Καραγκούνης, Παγώνης, Καραλής, Μπακαδήμας, Ψηλός, Νικολογιάννης, Γιαννιώτης (71΄Βασιλάρης), Καβαλλάρης, Αγγέλης, Γώγα, Μακρυπίδης