ΡΕΠΟΡΤΑΖ :ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΟΛΥΖΟΣ

agrinio24.gr

Πρωταθλήτρια Αιτωλοακαρνανίας η Αναγέννηση Στάνου μετά την νίκη με 2-0 επί του Απόλλωνα Δοκιμίου, το απόγευμα του Σαββάτου. Η ομάδα του Νίκου Μιμηγιάννη σφράγισε και τυπικά την πρώτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί σε αγώνες μπαράζ για τη άνοδο στην Γ΄Εθνική.

Ήταν ένα αμφίρροπο μάτς, πραγματικό ντέρμπι, με τις δύο πιο σταθερές ομάδες του πρωταθλήματος να προσφέρουν θέαμα και να αποδεικνύουν ότι δικαίως διεκδίκησαν το πρωτάθλημα μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές.

Το σκόρ άνοιξε το 29ο λεπτό ο Μακρυπίδης όταν έγινε κάτοχος της μπάλας μετά απο προβολή του Καβαλλάρη και με νέα προβολή την έστειλε στα δίχτυα,για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ο Καβαλλάρης με ένα υπέροχο γκόλ στο 70′, όταν πέρασε την μπάλα πάνω απο τον Δαράβαλη.

Κυριότερες φάσεις και τα γκόλ:

13′ Εκτέλεση φάουλ απο αριστερά του Νίκου Κοτρότσου η μπάλα σκάει μπροστά απο τον Καραγκούνη που με δυσκολία την πετάει κόρνερ.
16΄Κόρνερ απο αριστερά του Γώγα ο προωθημένος ψηλός πιάνει την κεφαλιά άουτ
29′ Γκόλ: Ατομική προσπάθεια απο αριστερά του Τσούνη που στρώνει στον Καβαλλάρη που κάνει την προβολή στελνοντάς την στον Μακρυπίδη που με νέα προβολή την στέλνει στα δίχτυα ανοίγοντας το σκόρ.
34′ Φάουλ απο δεξιά του Ν. Κοτρότσου κεφαλιά του Δαλαγιώργου άουτ.
49′ Σούτ Τσούνη μέσα απο την περιοχή άουτ
53′ Ο Τσούνης φεύγει στην αντεπίθεση απο δεξιά μπαίνει στην περιοχή και σπάει την μπάλα στον Γιαννιώτη που δεν καταφέρνει να νικήσει τον Δαράβαλη που αποκρούει με τα πόδια σε κόρνερ.
70′ Γκόλ: Ο Καβαλλάρης λίγο έξω απο την περιοχή βλέπει τον Δαράβαλη εκτός εστίας και με ψηλοκρεμαστό σούτ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0
79′ Ο Γιαννιώτης απο αριστερά μπαίνει στην περιοχή αποφεύγει έναν αντίπαλο και κάνει το σούτ με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.
87′ Σέντρα απο δεξιά του Τασούλη στο πρώτο δοκάρι, ο Φ. Κορομηλάς προλαβαίνει τον Καραγκούνη και τσιμπάει την μπάλα που καταλήγει δίπλα απο το δοκάρι άουτ.

Διαιτητής: Γκιάφης – Βοηθοί: Τσιλίκας, Τάκος

Αναγέννηση Στάνου (Νίκος Μιμηγιάννης): Καραγκούνης, Παγώνης, Καραλής, Μπακαδήμας, Ψηλός, Νικολογιάννης, Γιαννιώτης, Μακρυπίδης (72′ Δράκος), Καβαλλάρης, Γώγα, Τσούνης (83′ Αγγέλης).

Απόλλων Δοκιμίου (Θόδωρος Λαυράνος): Δαράβαλης, Καραχάλιος, Μπουμπούλης, Τσόλκας (83′ Τσακανίκας), Μακρής (71′ Μπαρμπαγιάννης), Δαλαγιώργος (65′ Α. Κορομηλάς), Κοντοπάνος (83′ Τασούλης), Φ. Κορομηλάς, Μ. Κοτρότσος, Ν. Κοτρότσος, Στραβοδήμος.