Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχτηκαν ΑΟ Ζευγαρακίου και Αράκυνθος Ματαράγκας στο ντέρμπι των ομάδων της Μακρυνείας που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας (1ος όμιλος).

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 63΄ με τον Αδάμου για να διαμορφώσει το τελικό 1-1 στο ντεμπούτο του ο 15χρονος Νίκος Καλύβας στο 92΄, ο οποίος μάλιστα μπήκε στον αγωνιστικό χώρο πριν ελάχιστα λεπτά. Άλλωστε στόχος του Αράκυνθου στο φετινό πρωτάθλημα είναι η συμμετοχή και η ανάδειξη νεαρών ποδοσφαιριστών από το ρόστερ του συλλόγου.

Αξίζει αν αναφερθεί ότι ο ΑΟ Ζευγαρακίου αγωνίστηκε για αρκετή ώρα με 10 ποδοσφαιριστές εξαιτίας της αποβολής με κόκκινη κάρτα του τερματοφύλακα Σπυρόπουλου.

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί : Τσιλίκας, Κασβίκης Γ.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΟ Ζευγαρακίου : (Σπύρος Μπούρδος)

Σπυρόπουλος, Μπουκουβάλας (91΄Σταύρου), Κουλουκούρας, Ντόβας, Ρήγας, Οικονόμου (53΄Αδάμου), Μπανάκας, Πάγια Α. (74΄Μπάλλας), Θεοδωρόπουλος Α., Πάγια Ρ.

Αράκυνθος Ματαράγκας (Δημήτρης Λώλος)

Λιάπης, Καλύβας Η. ( 46΄ Αλπέντζος), Πολίτης ( 67΄ Γκεζέπης), Λυμπέρης, Καλπουζάνης, Σαλάππας ( 64΄Θεοδωρόπουλος Α), Παπαδόπουλος ( 81΄ Καλύβας Ν), Πολύζος, Ευθυμίου ( 64΄Κούστας), Μπανάκας, Αλεξανδρής