Με τον Γιάννη Διαμαντάκο να αποχωρεί ξαφνικά ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ένα μεγάλο κενό έμεινε στον πάγκο του Αγρινίου. Ο Παναγιώτης Ασπρούδης ήταν αυτός που καθοδήγησε τους Πράσινους στον αγώνα με τον Τρίτωνα στην Αθήνα, όμως αυτός που θα ολοκληρώσει την σεζόν στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος. Η συμφωνία μαζί του επικυρώθηκε πριν λίγο ενώ, ο έμπειρος προπονητής θα κατφθάσει αύριο στο Αγρίνιο, με στόχο να γνωριστεί με τους νέους του παίκτες και να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα. Μετά την αναβολή του αγώνα με τον Φίλιππο Βέροιας θα ντεμπουτάρει στο εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Οιάκα Ναυπλίου.

Ο έμπειρος τεχνικός έχει ένα πολύ αξιόλογο βιογραφικό, καθώς ήταν βοηθός του Οbradovic στον Παναθηναϊκό αλλά και του Γιαννάκη στην Εθνική όντας παρών στην κατάκτηση του Ευρωμπάσκετ του 2005. Ακόμη έχει περάσει από πολλές ομάδες τόσο στο εξωτερικό όσο και στην Ελλάδα, ενώ τελευταίος του σταθμός στην Α2 ήταν ο Απόλλων Πάτρας πριν από περίπου τέσσερα χρόνια.

Η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει:

Η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Παπαδόπουλο.
Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος θήτευσε για πολλά χρόνια στον Παναθηναϊκό όντας από τους βασικούς συνεργάτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ παράλληλα ήταν και συνεργάτης του Παναγιώτη Γιαννάκη στην Εθνική Ελλάδος και ήταν παρών στο χρυσό μετάλλιο του Ευρωμπάσκετ το 2005 και στο ασημένιο στο Παγκόσμιο την επόμενη χρονιά.
Έχει εργαστεί σαν πρώτος προπονητής σε Απόλλωνα Πάτρας, Παγκράτι, ΜΕΝΤ, Κορωπί, Δόξα Λευκάδας, Απόλλωνα Λεμεσσού, ΑΕΚ, Ετουάλ Σάελ (Τυνησία), Τρέπσα (Κόσοβο) και ΕΘΑ (Κύπρος).
Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο.Α. και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ