Τον αντικαταστάτη του Ιωάννη Διαμαντάκου βρήκε το Αγρίνιο, το οποίο έδωσε τα ηνία στον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος επιστρέφει στην Ελληνική πραγματικότητα.

Ο Παπαδόπουλος την Τρίτη (29/ 3) βρέθηκε στο Αγρίνιο είχε την πρώτη γνωριμία με τους παίχτες της ομάδας και στην συνέχεια έγινε και η προπόνηση , υπό της οδηγίες του. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες την Παρασκευή θα δοθεί και η πρώτη συνέντευξη τύπου του νέου προπονητή της ομάδας του ΑΟ Αγρινίου.

Τελευταία ομάδα του έμπειρου τεχνικού ήταν η ΕΘΑ Έγκωμη στην Κύπρο, ενώ είχε βρεθεί και στην Τυνησία και στην Ετουάλ Ντου Σαχέλ.

Στην Ελλάδα η τελευταία του ομάδα στην Α2 Ανδρών ήταν ο Απόλλωνας Πατρών από τον οποίο αποχώρησε τον Ιανουάριου του 2018, για να βρεθεί στη συνέχεια στην Β’ Εθνική και το Κορωπί, αλλά και στην ΑΕΕΠ Χαλκίδας  στην Γ’ Εθνική.

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος διαθέτει τεράστια εμπειρία, έχοντας εργαστεί στο τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού επι Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και στην Εθνική Ανδρών δίπλα στον Παναγιώτη Γιαννάκη, πανηγυρίζοντας το Ευρωμπάσκετ του 2005.