Κάνει πράγματα και θαύματα! Σκοράρει ασταμάτητα και οδηγεί εκ του ασφαλούς τη Βέροια στην πρωτιά του Βορείου Ομίλου. Ο λόγος για τον Γιάννη Πασά που με τα δύο γκολ κόντρα στον Ηρακλή έφτασε τα 23!

Στα 32 του χρόνια (7/10/1990) κάνει την σεζόν της ζωής του. Σκοράρει, σκοράρει και… ξανασκοράρει. Είναι ο… Βασιλιάς της Βασίλισσας Βέροιας! Ο Γιάννης Πασάς χωρίς αμφιβολία είναι με διαφορά το πιο hot όνομα στην Superleague2, καθώς είναι ο παίκτης που ηγείται της ομάδας από την Ημαθία στην πορεία που κάνει προς την επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια». Ο έμπειρος φορ στη νέα νίκη της ομάδας του κόντρα στον Ηρακλή (3-1) βρήκε ακόμη δύο φορές τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και έφτασε τα 23 στο φετινό πρωτάθλημα. Μάλιστα σκόραρε για 8η σερί αγωνιστική.

Προφανώς και μιλάμε για απίθανα κατορθώματα από έναν παίκτη που στα «μικρά του» έχει πάρει γεύση από το πρωτάθλημα της Superleague με την φανέλα του Παναιτωλικού, έχοντας μάλιστα βρει και τον δρόμο προς τα δίχτυα, στην αναμέτρηση με τον Άρη όπου οι Αγρινιώτες είχαν επικρατήσει με 5-1 (18 Απριλίου 2012). Ο Πασάς έχει βρει δίχτυα σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε στο παρελθόν (Παναιτωλικός, Ηρακλής, Αρης, Κέρκυρα) αλλά στη Βέροια κάνει μια μαγική χρονιά που έκανε… κόσμο και κοσμάκη να μάθει το όνομά του.

Πλέον στα 7 ματς που απομένουν, ο Πασάς ψάχνει ακόμη 5 γκολ ώστε να ξεπεράσει το ρεκόρ των 27 τερμάτων που είχε με την φανέλα του ΟΦΗ ο Δημήτρης Μάνος.