Η ενημέρωση από την σελίδα στο facebook του Αθλητικού Ομίλου Ίναχου Βάλτου

Την τέταρτη φετινή του νίκη πανηγύρισε ο ΑΟ Ίναχος Βάλτου, φτάνοντας τους 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα του Β’ Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Επικράτησε στο Χαλκιόπουλο για την 14η αγωνιστική, της Πυραμίδας Σαρδηνίων με 1-0. Στο 17ο λεπτό, μετά από πάσα του Κουτσικάκη, ο Μαργαρίτης με σουτ εντός περιοχής σημείωσε το γκολ της νίκης για τον Ίναχο.
Στο 43ο λεπτό έπειτα από φάουλ του Χρήστου Αυγέρη, ο Κουτσικάκης έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε την μπάλα άουτ. Όποτε χρειάστηκε ήταν εκεί ο Νέστωρας για να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Όπως και στα σουτ των φιλοξενούμενων στο 19ο και 75ο λεπτό, ενώ η τελική τους στο 46′ πέρασε άουτ. Ο Βελέντζας στο δεύτερο ημίχρονο απείλησε με σουτ, με τον αντίπαλο τερματοφύλακα να αποκρούει στη γωνία του και το 1-0 να μένει μέχρι το φινάλε.
Στην 7η θέση ανέβηκε με αυτή της τη νίκη η ομάδα μας, αφήνοντας την Πυραμίδα Σαρδηνίων στην 8η θέση. Καλή συνέχεια ευχόμαστε στην ομάδα της Πυραμίδας Σαρδηνίων και επίτευξη των αγωνιστικών τους στόχων.
Επικεντρωνόμαστε πλέον στον αγώνα της επόμενης (15ης) αγωνιστικής με τον Ιδομενέα στον Εμπεσό.
Οι δύο ενδεκάδες :
ΑΟ Ίναχος Βάλτου : Νέστωρας, Ζαβός, Αυγέρης Θ., Τσάκαλος Ι., Μακρής Λ. (C), Σελεβίστας, Βελέντζας, Ριζογιάννης, Κουτσικάκης, Αυγέρης Χρ., Μαργαρίτης
Πυραμίς Σαρδηνίων : Μαραγκός, Τσιλίκης Α., Κοντός, Μπιστιντζάνος Χ., Μπεκατώρος, Καβαλλάρης, Σαφακας, Τσιλίκης Θ., Παπανίκος (C), Φίλος, Μπιστιντζάνος Α.