ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΤΑΣΟΣ ΚΟΡΟΖΗΣ

Ψυχωμένος και αποφασισμένος μέσα στο σπίτι του ο Παναγρινιακός επικράτησε με 2-1 στο γειτονικό ντέρμπι του Ναυπακτιακού και ελπίζει σε παραμονή στην Γ΄Εθνική.

Η ομάδα του Αγρινίου συνεχίζει να ελπίζει σε παραμονή στην κατηγορία, αν και βρίσκεται ακόμη κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού.

Όσο αφορά την εικόνα του αγώνα, ο Παναγρινιακός πήρε προβάδισμα με γκολ από τα αποδυτήρια. Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι είχαν κατοχή της μπάλας, δίχως την μεγάλη ευκαιρία στα καρέ του Κοντογιάννη. Σε αυτό συνέβαλε το γεγονός ότι ο Παναγρινιακός είχε παιχνίδι κυπέλλου την περασμένη Τετάρτη , και εμφάνισε κάποια σημάδια κόπωσης. Έχει βέβαια και την ατυχία να αγωνίζεται συνέχεια με ομάδα που έχει ρεπό…

Στο β΄ημίχρονο η απόφαση του ρέφερι για πέναλτι στον Ναυπακτιακό εξόργισε τους ανθρώπους της ομάδας  , αλλά τέλος καλό –όλα καλά ήρθε η πολυπόθητη νίκη στο ντερμπι των ομάδων της Αιτωλοακαρνανίας.

Οι κυριότερες φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης

2΄Από μπαλιά του Βασιλογιάννη, ο Κατσής με κεραυνό μέσα από την περιοχή στέλνει τη μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα.

17΄Μακρινό σουτ του Νιφορόπουλου, ο Κοντογιάννης με εκπληκτική απόκρουση απομακρύνει την μπάλα σε κόρνερ

35΄Ατομική προσάθεια και σουτ από τον Κατσογιάννη, η μπάλα έλάχιστα άουτ

44΄Δυνατό μακρινό σουτ του Μαχαίρα, ο Κοντογιάννης σε ετοιμότητα μπλοκάρει την μπάλα

59΄Πέναλτι για τον Ναυπακτιακό μετά από ανατροπή του Σωτηρόπουλου στον Σαμπατάκο. Έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για την απόφαση του διαιτητή!!!

63΄Ο Μαχαίρας εκτελεί το πέναλτι, ο Κοντογιάννης στην δεξιά γωνία απομακρύνει την μπάλα, και στην συνέχεια ο Μαχαίρας και πάλι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα

76΄Σέντρα-σουτ του Βασιλογιάννη, ο Μένιος με διπλή προσπάθεια μπλοκάρει την μπάλα

79΄Πέναλτι για τον Παναγρινιακό μετά από ανατροπή του Ναουμίδη στον Καντάνη. Εύστοχος ο Γκόλιας δίνει το προβάδισμα και την πολύτιμη νίκη στον Παναγρινιακό.

Διαιτητής : Νίκου (Άρτας)

Βοηθοί : Αθανασίου, Βατος (Άρτας)

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Παναγρινιακός (Βασίλης Ξανθόπουλος)

Κοντογιάννης, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Σωτηρόπουλος, Φραγκούλης, Καντάνης, Τσάκνης (75΄Τσοπανάς), Σκιαδάς, Κατσής, Μήλιος (87΄Πατίλας), Βασιλογιάννης (85΄Κούσης)

Ναυπακτιακός Αστέρας (Γιάννης Νταλακούρας)

Μένιος, Μπάτσης (87΄Καζανάς), Αργυρόπουλος, Ναουμίδης, Λίτσος, Μαχαίρας, Ρουμπάτος (71΄Εσκουρέντο), Κατσογιάννης, Βουκμάνοβιτς, Σαμπατάκος (87΄Γιαννόπουλος), Νιφορόπουλος