Η ενημέρωση του ΑΟ Ίναχου Βάλτου αναφέρει τα εξής:

ΒΑΡΙΑ ΗΤΤΑ ΜΕ 6-1 ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΟΜΕΝΕΑ ΕΜΠΕΣΟΥ
Η ομάδα μας ηττήθηκε με το βαρύ 6-1 σήμερα στον Εμπεσό από τον τοπικό Ιδομενέα για την 15η αγωνιστική του Β’ Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Τσεκούρας έστειλε τη μπάλα άουτ με κεφαλιά για τον Ιδομενέα, ενώ η ομάδα μας απείλησε με τον Αυδή στο 9ο λεπτό, ο οποίος δε κατάφερε από πλεονεκτική θέση να σκοράρει. Στο 12ο λεπτό έπειτα από λάθος της άμυνας, ο Λαγός σημείωσε το 1-0 για τους γηπεδούχους, ενώ ο ίδιος παίκτης λίγο αργότερα στο 15′ , πέτυχε και δεύτερο τέρμα. Στο 20ο λεπτό ο Ζαβός υπέπεσε σε παράβαση, δίνοντας πέναλτι στους γηπεδούχους, με τον Τσεκούρα να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον Νέστωρα με εντυπωσιακή επέμβαση να του λέει “όχι” κρατώντας το 2-0. Λίγο αργότερα στο 23ο λεπτό ο Κουτσικάκης κέρδισε τη μπάλα και τις κόντρες από τους αντίπαλους αμυντικούς, πλασάροντας εύστοχα για τη μείωση του σκορ και το 2-1.
Στο 29′ ο Ράπτης με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή σε σέντρα του Μασκλαβάνου, ανέβασε το δείκτη του σκόρ στο 3-1. Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου ο Τσεκούρας με όμορφη προσπάθεια και τελείωμα, έγραψε το 4-1 για την ομάδα του.
Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 60ο λεπτό το σουτ του Λαγού πέρασε άουτ, ενώ στο 67′ το πλασέ του Βελέντζα, μπλόκαρε στη γωνία της εστίας του ο Δ. Μανιφάβας. Στο 80ο λεπτό ο Λαγοπάτης με μακρινό σουτ, έστειλε τη μπάλα πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Νέστωρα. Τρία λεπτά αργότερα στο 83′ , ο Τσεκούρας με δεύτερο προσωπικό τέρμα, σημείωσε το 5-1 , ενώ το τελικό 6-1 διαμορφώθηκε με το τρίτο τέρμα του Λαγού στο 87ο λεπτό.
Δυστυχώς η ομάδα μας πλήρωσε για ακόμα μια αναμέτρηση τις πολλές απουσίες και τις λίγες επιλογές και βοήθειες από τον πάγκο. Ανώτερη η ομάδα του Ιδομενέα, δίκαια βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τους ευχαριστούμε για τη φιλοξενία και τους ευχόμαστε τα καλύτερα στα παιχνίδια που απομένουν. Κοιτάμε πλέον την επόμενη αναμέτρηση στην έδρα μας με την ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου για την 16η αγωνιστική.
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων :
Ιδομενέας Εμπεσού (Νίκος Μπόλης): Μανιφάβας Δ., Καππές, Τρυφέρης (C) (85′ Καραδήμας), Ζήμος (75′ Δημοβασίλης), Λαγοπάτης, Λαγός, Μασκλαβάνος, Ράπτης (65′ Αϋφαντής), Γράδος, Μανιφάβας Σ. (85′ Ράβδος), Τσεκούρας
ΑΟ Ίναχος Βάλτου (Δημήτρης Χήρας): Νέστωρας, Μαργαρίτης, Ζαβός, Ντούβαλης, Μακρής Λ. (C), Αυγέρης Ζ. (40′ λ.τ. Σελεβίστας), Αυδής (74′ Τσάκαλος Ν.), Βελέντζας, Κουτσικάκης, Αυγέρης Χ., Μήτσος
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : Καζανάς Σπ., Κουτρουμάνος, Βλαχοδήμος