Σπουδαία εντός έδρας νίκη πέτυχε η ΑΕΚ την Κυριακή το πρωί στο γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου, απέναντι στον Άρη Λεπενούς με 1-0.

Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα ίσως να αδικεί τον Άρη Λεπενούς που έχασε ευκαιρίες για γκολ είχε δοκάρι στο πρώτο ημίχρονο με τον Λιούλιο, αλλά η νεανική ομάδα της ΑΕΚ έδειξε ότι με την πολύ καλή προπόνηση που γίνεται στις ακαδημίες του συλλόγου , υπάρχουν ποδοσφαιριστές που διακρίνονται και μπορεί να φτάσουν σε υψηλό επίπεδο στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Το γκολ της νίκης για την ΑΕΚ πέτυχε στο 69΄ο Χαραμής μετά από ατομική προσπάθεια και έξοχο πλασέ.

Μετά τα αποτελέσματα της 15ης αγωνιστικής η ΑΕΚ βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 25 βαθμούς, ενώ ο Άρης Λεπενούς παρέμεινε στην 2η θέση έχοντας 34 βαθμούς , αλλά πλέον έμεινε πολύ πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας

Διαιτητής : Ζυγάς

Βοηθοί: Καλαμπόκης, Τσιλίκας

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

ΑΕΚ Αγίου Κωνσταντίνου (Βασίλης Βασιλόπουλος)

Πριόβολος, Χολιασμένος, Μπακέλας (78΄Λαρόσι), Βασιλόπουλος (67΄Τσούφης), Βλάχος (61΄Χρόνης), Στεφανίδης, Κρανιάς (46΄Χαραμής), Γιαννοκώστας, Καπετανάκης, Μαντόγλου, Κρανιώτης (46΄Τριάντης)

Άρης Λεπενούς (Τάσος Σπαής)

Γεωργίου, Καρδαράς (70΄Πιστιόλης), Λαμπρακόπουλος, Τζαμαλής, Βαμβακάς, Θώδης Στ.(70΄Παπαδήμας), Λιούλιος, Τσοπανάς, Κοσμάς, Θώδης Α. (84΄Ρούσσος), Πετανίτης