Στο Αγρίνιο ναι μεν δεν έχουν ακόμη τοποθετηθεί επίσημα για το ζήτημα του φακέλου που συστάθηκε για τον αγώνα τους με τον ΟΦΗ, όμως ξέρουν τι έχει συμβεί πολύ πριν πάρει δημοσιότητα το όλο θέμα.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Παναιτωλικός, με αφορμή τον ύποπτο προς χειραγώγηση φάκελο που έχει δημιουργηθεί του αγώνα του με τον ΟΦΗ. Από το Αγρίνιο τηρούν στάση αναμονής, αλλά την ίδια στιγμή αυτό δεν «μεταφράζεται» σε απλή παρακολούθηση των γεγονότων.

Ας γίνουμε πιο συγκριμένοι, με γνώμονα το ρεπορτάζ.

*Το ότι δεν υπάρχει από μέρος τους επίσημη τοποθέτηση δεν έγκεινται στο γεγονός, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, ότι την αποφεύγουν αλλά επειδή δεν υπάρχει κάτι επίσημο στα χέρια τους. Δηλαδή μία κλήση ή έστω ενημέρωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Αυτόματα δεν έχουν πρόθεση να «απαντούν» σε δημοσιεύματα ή σενάρια. «Τι σημαίνει Παναιτωλικός σε θέματα ηθικής και ακεραιότητας, το γνωρίζουν άπαντες. Περιμένουμε την επίσημη ενημέρωση. Θα επαναλάβουμε ότι έχουμε εμπιστοσύνη και είμαστε στη διάθεση κάθε αρχής, έτοιμοι να συνεισφέρουμε να λάμψει η αλήθεια»ειπώθηκε χθες (23/3) από υψηλά ιστάμενα χείλη και ανάλογη αναμένεται να είναι και η επίσημη θέση των «κυανοκίτρινων», σε official επίπεδο, εάν και εφόσον χρειαστεί.

*Το πρόσωπο που φέρεται να εμπλέκεται, (στον Παναιτωλικό ξεκαθαρίζουν πως δεν είναι αληθή τα όσα διαρρέονται περί δύο εμπλεκόμενων) έχει ήδη απομακρυνθεί από την ομάδα μόλις έμαθαν πως προχώρησε σε στοιχηματισμό σε κίτρινη κάρτα. Η απόφασή τους ήταν άμεση και το θεώρησαν ζήτημα αρχής, ανεξάρτητο από κάθε τι άλλο, αφού είναι κάθετοι στο συγκεκριμένο θέμα. Μάλιστα αυτό συνέβη πολύ πριν πάρει δημοσιότητα το όλο ζήτημα, από την πρώτη στιγμή που έφτασαν στα αυτιά τους ορισμένες σχετικές φήμες και τον κάλεσαν να απολογηθεί.

*Ξεκαθαρίζουν προς πάσα κατεύθυνση πως ως οργανισμός δεν έχουν προβεί στην οποιαδήποτε παράνομη ή έστω μεμπτή πράξη που να τους δημιουργεί πρόβλημα και μεταφέρουν πως εάν και εφόσον καταστεί αναγκαίο και τους ζητηθεί θα είναι σε θέση να το αποδείξουν. Μάλιστα αναρωτιούνται «αν είναι χειραγώγηση να πάρει κίτρινη ένας ποδοσφαιριστής που ούτως ή άλλως για άλλους λόγους θα απουσίαζε από το επόμενο ματς ώστε να εκτίσει εκεί την ποινή του; Μπορεί και να γίνεται δεκάδες φορές μέσα στη σεζόν από όλες τις ομάδες του κόσμου. Μάλιστα η κάρτα που πήρε δεν ήταν τρόπο τινά εσκεμμένη. Πώς προκύπτει χειραγώγηση;».

*Ευρύτερα από το EMILEON σχολιάζεται χαρακτηριστικά πως «ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί, περιμέναμε εδώ και πολλές ημέρες τις τελευταίες εξελίξεις, αντιλαμβανόμαστε πως ορισμένοι θέλουν προς όφελός τους να υπάρξει θέμα αλλά δεν υφίσταται και εμείς δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα». Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως «τρέχουν» τον προγραμματισμό για την επόμενη σεζόν αρχής γενομένης με την περίπτωση του Γιάννη Αναστασίου.

Πηγη: gazzetta.gr