Με πολλά προβλήματα, λόγω απουσιών βασικών παικτών, θα αντιμετωπίσει ο Αστέρας Μεσολογγίου την Ένωση Α.Ο.Κ. Τρίκαρδος στη Κατοχή, το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022, το απόγευμα, στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αιτωλοακαρνανίας.

Ο προπονητής μας Ι. Ντζιβανάκης θα στερηθεί για τον Σαββατιάτικο αγώνα αρκετούς βασικούς παίκτες που για λόγους υγείας δεν θα μπορέσουν αγωνισθούν στο δύσκολο αυτό παιχνίδι. Αρκετοί δε παίκτες αντιμετώπισαν διάφορα προβλήματα υγείας μέσα στην εβδομάδα, απείχαν από τις προπονήσεις και κάποιοι εξ αυτών η συμμετοχή τους κρίνεται αμφίβολη. Παρόλο αυτά, βαδίζοντας προς το τέλος του πρωταθλήματος, δίδεται η ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής στη διάρκεια του πρωταθλήματος, να βγουν μπροστά και να αγωνισθούν.

Στο Α’ γύρο, ο Αστέρας Μεσολογγίου επικράτησε στο Μεσολόγγι της Ένωση Α.Ο.Κ. Τρίκαρδος με 1-0, ενώ οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες και στα προημιτελικά του Κυπέλλου με τον Τρίκαρδο να παίρνει τη πρόκριση στον άλλο γύρο, επικρατώντας αυτός με 0-1.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι κ.κ. Ζυγας, Γαλανόπουλος και Κουτρουμάνος.