Μια απρόσμενη εξέλιξη έλαβε χώρα πριν λίγο στον ΑΟ Αγρινίου, διότι αποχώρησε ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Διαμαντάκος. Οι λόγοι για το ξαφνικό διαζύγιο παραμένουν άγνωστοι μέχρι στιγμής, με την ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας να ανακοινώνει πως αναλαμβάνει προπονητής ο μέχρι πρότινος assistant coach Παναγιώτης Ασπρούδης. Ο Μεσσήνιος τεχνικός ήταν ίσως ο πιο επιτυχημένος προπονητής στην ιστορία του ΑΟΑ, διότι ανέβασε τον σύλλογο της Δυτικής Ελλάδας στην Α2, έχοντας στο παλμαρέ του κι άλλες μεγάλες στιγμές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΑ:

Η ομάδα μας βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Διαμαντάκο.
Ο Γιάννης Διαμαντάκος έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Συλλόγου μας και την ανοδική πορεία του Α.Ο.Α. την τελευταία δεκαετία. Οδήγησε την ομάδα μας στην άνοδο από την Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ στη Γ΄ Εθνική και στις επόμενες δύο θητείες στον πάγκο του Α.Ο.Α. έφερε ανόδους σε Β΄ Εθνική και Α2 Εθνική Κατηγορία. Δεν είναι απλά μέλος της ιστορίας του Συλλόγου μας, αλλά μέρος της ιστορίας μας.
Τον ευχαριστούμε για όλα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια τόσο στην επαγγελματική του καριέρα όσο και στην προσωπική του ζωή.
Χρέη πρώτου προπονητή στην ομάδα μας αναλαμβάνει ο μέχρι πρότινος βοηθός προπονητή Παναγιώτης Ασπρούδης, στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του στη δύσκολη στιγμή που αναλαμβάνει.

Με τιμή
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ